По време на Sinulog 2010 се дават няколко награди на студенти по кино

share

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Неотдавнашният конкурс за късометражни и документални филми Sinulog видя студентите и възпитаниците на Международната академия за кино и телевизия (IAFT) да спечелят девет от възможните двадесет и две награди. „Faces of Sinulog“, „Taxi Driver“ и „Pagtuo (Faith)“ от Стив Ареа и Мики Макачор, Микио Макино младши и Джанис Виляроса, съответно, са сред печелившите записи. Състезанието се състоя по време на фестивала Sinulog@30 2010 в град Себу, а на 30 януари 2010 г. церемонията по награждаването се състоя в SM Cinema 1.

Наскоро завършилият Macachor, който получи „Наградата за технически постижения“ на IAFT, продължи: „Официалното образование ни осигури полицейски час в основите на правенето на филми и ни позволи да изследваме и изградим свой собствен уникален стил.“

В отговор на тяхната чест за звукоинженер Macahor обясни: „Диалогът е научен като изключително важен. Гарантирахме, че нашият език е ясен и разбираем от източника до продукцията, като същевременно го запазихме на заден план.

Докато Area, Macachor и Makino току-що завършиха дипломната програма на IAFT по филмово производство, Villarosa все още е записан. В момента Луат е записан в програмата за диплома по актьорско майсторство в университета.

Относно фестивала Синулог

Един от най-значимите и най-жизнените фестивали във Филипините, фестивалът Sinulog има дълга и славна история. Най-големият празник в чест на Санто Нио или Бебето Исус, който е бил покровител на цялата провинция Себу, се провежда всяка година на третата неделя на януари в град Себу (тъй като Исус е католически вярващ, не е светец, но Бог). Състои се главно от танцова програма, която отбелязва езическия произход на филипинския народ и приемането на християнството.

Участниците в празника танцуват под ритъма на барабани, тромпети и местни гонгове, като същевременно представят някои от най-живите прояви на пищност и величие в нацията. Продавачи и други по тротоарите редовно се редят, за да гледат уличния танц. По-малки версии на фестивала се организират в провинцията, за да отпразнуват и почетат Санто Нио. Младежите на Себу също изпълняват Sinulog sa Kabataan една седмица преди Големия парад.

информация относно Международната академия за кино и телевизия (IAFT)

Международната академия за филм и телевизия (IAFT), създадена през 2003 г., е филмово училище, което предлага на ново поколение амбициозни режисьори глобално конкурентно образование, като същевременно служи като техни ментори. Училището позволява на всеки ученик да придобие практически опит, използвайки сложни съоръжения и технологии на малка част от цената на сравними училища. IAFT предоставя базирани на теория и практика краткосрочни и дългосрочни програми по актьорско майсторство, звуков дизайн и правене на филми, които са предназначени за амбициозни актьори и професионалисти в областта, които искат да напреднат в кариерата си. Институцията също така предоставя възможности за стажове и работа по финансово жизнеспособни инициативи. Тропическият кампус на IAFT се намира в сърцето на Азия на остров Мактан, Себу, Филипините и предлага жилища, постпродукция и съоръжения за заснемане. IAFT има за цел да развие уникалните таланти и оригиналност на всеки студент, като същевременно насърчава днешните глобални режисьори и развива развлекателните обичаи на Холивуд и други филмови центрове по света.

Изцяло притежавано дъщерно дружество на Bigfoot Entertainment е Международната академия за филм и телевизия.

Информация за Bigfoot Entertainment

Bigfoot Entertainment е глобална развлекателна фирма, която създава независими филми за пазара. Създадена е през 2004 г. Фирмата спонсорира и продуцира игрални филми, документални филми и риалити сериали, много от които са спечелили фестивални и индустриални признания и са намерили световна публика. Изданията на Bigfoot се увеличиха по целия свят, включително САЩ, Хонконг, Китай, Африка, Европа и Виетнам, и включват както утвърдени, така и бъдещи американски и международни таланти. Много филми, продуцирани от Bigfoot Entertainment, са създадени в Bigfoot Studios, изцяло притежавано дъщерно дружество с шест звукови сцени и авангардни възможности за постпродукция на място.

Съвети за бонуси и слотове за филми

На много слот играчи може да им е трудно да решат дали да играят в реално време или на барабанна машина. Всеки има предимства и всички те са свързани с допълнителната функционалност, предлагана от тези компютри. Тъй като има толкова много различни начини, по които казината могат да играят на машини с барабани, джакпотите са по-големи на машини с барабани, отколкото на видео слотове. Шансовете за печалба на слотове не са толкова добри, така че казината могат да използват стратегически поставени бонуси на устройствата си, за да ви накарат да „повярвате“, че имате по-голям шанс да спечелите, отколкото имате.

От друга страна, видео слотовете имат различни допълнителни функции, които ви позволяват да играете с истински пари. По-малки печеливши линии присъстват на барабаните. Следователно джакпотите винаги са по-малки. Има завъртания и мигащи червени светлини във футболен мач графици на видео слот машини. Освен това, ако изберете тройни линии, джакпотът също се утроява! Това показва, че печалбата е значително по-значима, когато спечелите на pokie машина, отколкото на стандартно устройство.

Както можете да видите, двете категории слотове се различават значително. Машините с редовно въртящи се барабани предлагат по-огромни джакпоти и повече възможности за спечелване на истински пари. За предпочитане е да играете на барабана, който предлага както редовни завъртания, така и бонус функции като тройни и безплатни завъртания, ако искате да спечелите най-фантастичната награда. Трябва да можете да изберете най-невероятната игрална машина, като използвате тази информация.

Categories

Trending posts

No posts found

Subscribe

Lorem ipsum dolor amet, consecte- tur adipiscing elit, sed tempor.